Organizacja warsztatów kulinarnych dla klas III-VI dn. 8 XI 2016r. z udziałem uczniów Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Janowie Lub.

 

godzina lekcyjna

klasa

sala

wychowawca

zastępstwo za wychowawcę klasy

2, 3

III

a

13D

Teresa Maiło

 

b

12A

Anna Kwiecień

10:00-10:30

w oddziale 0b: s. Łucja

c

23B

Katarzyna Lachawiec

 

d

15B

Bernarda Hyła

 

e

14E

Anna Żytko

 

f

13A

Joanna Lalik

 

g

14A

Maria Chmiel

 

4, 5

IV

a

25A

Agnieszka Banasiak-Wiśniewska

nauczyciel wspomagający: Ewa Widomska

 

b

34A

Małgorzata Kraj

 

c

10A

Monika Leśniak-Skakuj

 

d

31B

Iwona Kokoszka

 

V

a

33A

Regina Bratkowska

 

b

23A

Katarzyna Orzeł

 

c

36B

Agnieszka Serafin

 

d

24A

Bożena Kapica

nauczyciel wspomagający – 4 lekcja: Andrzej Kokoszka

                                    – 5 lekcja: Iwona Wojtan

 

e

16B

Joanna Kulpa

 

VI

a

22B

4 lekcja: Andrzej Jakubiec + Marzena Sadecka

5 lekcja: Andrzej Jakubiec + Elżbieta Bucior

 

b

35A

Wioletta Sołtys

nauczyciel wspomagający – Irena Ziółkowska          

 

c

33B

Aneta Sydor-Burda

 

d

35B

Iwona Krzos

w klasie 2d na 4 lekcji: Jacek Dubiel

e

02B

Beata Gałus

w klasie 3d na 4 lekcji (zaj. komputerowe): Grzegorz Boliński